Hahahahahahhhhahahha (osv)Kung - Nassim Al Fakir

Bild


                                                                                   Bild: Laleh, www.laleh.se

Citat

"Ibland är inte ordet så viktigt, utan mer vad man lägger för uttryck i det." 
                                                                                       - Robyn Carlsson, Artist

Klockrent citat från Robyn. 


Den coolaste mest lyckade och mest musikaliska svenska artisten : RobynOch sen vill ni såklart ha lite humor också! Varsegoo:


My queen
Fillippa Bark ♥

 


  Gla' påsk!


Påskkärringen Emmy = min lillasyster

Sen bjuder jag på en liten påskfilm, från mig till er alla. Enjoy!


Fredag hela veckan

Here you go, guys! Enjoy! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag :)

My present is betterSjälv har jag haft det soft idag. Legat hemma och kollat på film, käkat en riktigt god omelett made by Jonatan. Har ni något på hjärtat som ni vill uppmärksamma? Please speak up! Jag har många besökare men lite dåligt med kommentarer känner jag. KOMMENTERA FFS! :)

John ME - I want you back

Det är inte ofta jag lägger in musik här, men nu blir det av iallafall. Jag gillar den här låten gryymt mycket, den är jävligt bra.  Lyssna bara på den så fattar ni.
John ME - I want you back [hemsida]

är det såhär dagens ungdom ser ut?Hahaha, det är iallafall såhär dagens fjortisar ser ut :)"you digg, you digg" "får du hemlängtan" HAHAHA, Hasse Brontén is the king!

Städaaaa..Idag ska jag städa bort det som är kvar av vintern.. SKITKUL! NEJ!
Aja, film kommer senare under dagen.

Sommar ? JA!!Det är väl sommar nu? Jag menar det är verkligen skitvarmt i solen. Aja, jag hämtade iallafall flipfloptofflorna och gick runt i t-shirt ute. Vi satte upp studsmattan idag. KUL!

Good Night


Pernilla Wahlgrens sura blick

Jag kollade på "Berg flyttar in" och fick se det roligaste klippet som finns att hitta på Pernilla Wahlgren! Hon är påväg till altaret när en journalist kliver på hennes klänning och hon rycks bakåt. Hon blir naturligtvis riktigt sur, det kan jag förstå att hon blir det är trots allt hennes bröllop. Men kolla på blicken som hon ger journalisten! Heeeeelt galen! Den blicken skulle kunna döda!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.121393  [direktlänk]

Ibörjan ser man ett klipp med Carl Bildt, som faktiskt är roligt. Men efteråt kommer den stora höjdpunkten. JAG GARVADE ASMYCKET! SÅ JÄÄKLA KUL!

LovVill inte säga mycket mer än vad som står i rubriken.. Jo, en sak bara..... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!

Hey Baberiba - "Idoljuryn"

Detta måste seriöst vara en av Hey baberiba's roligaste filmer någonsin! Vem håller med mig?Okej, om ni inte tycker den kolla på den här. Förresten ändrar jag mig, den här är den roligaste filmen dom har gjort:Tycker ni inte om någon av dom är ni nog dumma i huvudet eller har VÄRLDENS SÄMSTA HUMOR!

NYA SKOR

Japp, idag efter skitskolan köpte jag nya skor. Någon som vill se? Huh?Vagabond


Kommer en ny youtube film senare idag. Kanske..

BOLT - THE SUPER DOG

Nu ska jag se på Bolt. Fan vad jag kollar på många barnfilmer känner jag. Aja, jag skrattade iallafall skitmycket igår när jag kollade på monsters vs. aliens. Ni som inte har sett den, se den, och helst imorgon!

Har installerat "dagens låt" högst upp i menyn.. Någon som vill skicka mig en låt? Jag behöver lite insperation. Skulle vara jävligt bussig.
Can you find Nemo?

smoothie + leverpastejmacka

Japp, jag var nyss ute i varma solen och åt en leverpastejmacka. AJ! Jag fick en intressepil i ögat...Äh, lägg den i kinden, jag äter den senare...

studiedag

Ja, idag har jag min efterlängtade studiedag! Efter att jag har vart sjuk i fredags, måndags och igår så känns det rätt skönt att vara ledig fråns kolan en sjätte dag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske fortsätta på mitt "friends"-projekt i so:n, kanske ta en promenad, kanske kolla på film, vi får se.

Här  får ni se ett jätteroligt klipp från centralskolan. Det är hysteriskt roligt tycker jag, typiskt min humor! Ni som inte har sett den, se den, och helst nu.
Kolla gärna på alla andra delar, dom är lika roliga hela bunten. Detta var del 2 som är min favorit. Enjoy!


RSS 2.0