ingensomläserminbloggförutomMaja

citat
 "I'm dancing alot and I'm taking shots I'm feeling fine,
I'm kissing all the boys and the girls,
someone call the doctor cause i lost my mind"

Varför är det så att alla vet när någon blir bedragen, utom den som blir bedragen?
Nejjagskämtaaa
För er som inte fattar var det en replik ut en musikal vi gjorde i skolan..

Nejmen seriöst, Majsibajsi klagar på att jag inte updaterar bra.. det är fan sant!
SÅ nu kommer lite trevlig text som ni antinger hoppar över och kollar på bilden eller så är ni trogna läsare och LÄSER ALLT! mahahaha!

Nej men vad gör man om dagarna då? Sitter hemma och undrar om livet är tillräckligt för mig. Behöver jag mer? Eller mindre? Tror jag känner längtan till skolan. Rytmus liksom, det är HUGE! Kände mig lite dirrty (brutalt svenskt utal på den) så jag tog en dusch. Mitt liv består fan av ingenting alls. Suck..  Inte heller blir man tillfrågad om fester längre. Antingen är jag ett retard ingen vill ha med eller så är jag automatiskt inräknad... fast jag tvivlar fan på det. Någon frågar "får jonte följa med?" de svarar "ja det är klart!" JA MEN KANSKE SKA SÄGA TILL MIG MÄ IALLAFALL DÅ VA?! haha ilandsproblembarnetsägerheeeej

Lyssnar på Kristina Aggulera... Inte okej.. Lyssnar på texten.. Inte heller okej.. Tycker texten är bra.. Långt ifrån okej. AAAAINT NO OTHER MAN! nejjagskoja.. den är patetiskt :)

nej men det var väl det för nu då.. för er som inte orkade läsa hela texten och bara kollar på bilden så kommer här den:


Thierry Le Goués är grym......


Okänd fotograf..


Kommentarer
Postat av: Jonna Wilander

Hej Jonatan, jag hittade din blogg för ett tag sen och tycker att du har en bra stil bra bilder och insperation. Jag tog den Thierry Le Goués bilden som du la upp och tog insperation till en text jag skrev på våran hemsida www.chains.se va kan jag säga tack för insperationen hoppas det va okej.. skriv till mig till min mejl om du har andra coola grejer och dela mig dig av, eller om du vill att jag ska sluta stalka din blogg (haha) XOXO jonna Wilander

2010-08-07 @ 17:32:55
URL: http://www.chains.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0