rain ▲Det regnade, så jag gick ut och hängde med regnet ett tag. Det var nice. Och man blev lite blöt :)

just let me try it for christ sake


Någonting, pizza, ateism och någonting mer.

Nu ska jag skriva någonting. För det har jag inte gjort på ett tag. Tycker jag.

Såatt nu är det sommar. Och allt vad det innebär. Tänker jag inte gå in på. Just nu.
Midsommar är överskattat. Varför firar man det? Okej, det lär finnas en anledning. Men jag tycker inte om den anledningen. Och därför tänker jag skita i midsommar. Och det gjorde jag också. Satt hemma. Och kollade på film. Och åt pizza. Guds bästa gåva.

Fast jag är ateist nu har jag bestämt. Så nu tänker jag bli det. Nej men jag är faktiskt det. Jag tror inte på några högre krafter. Ingen gud eller vadsom. Jag har ingen tro. Jo, en. Vidskepelse. Vidskepelse är en tankevilla om verklighetens beskaffenhet. Ifall någon undrade. Och på wikipedia står det liknande: Denna artikel bör enligt ett förslag slås ihop med Skrock. Squeeze me? Är folk dumma eller?

Nu har jag gjort en spellista på Spotify som heter sensitive. Den är bra. Nu tänker jag länka den. Här. Den är liksom sensitive. Som den heter. Lite lugna låtar som jag tycker om att lyssna på när man är i det "moodet". Mene....gör vad du vill!


Iamamiwhoami ♥

inspiration vs. me


sweet life


what is love?can't see

Hej linnea antas' mamma


what am i to do
punkt punkt punktRemembering sunday, he falls to his knees

hej, och hjärtligt välkommna till bergtorpsskolan


heavy cross to carry alone

Jag och Mia-Linn på balen.


443


i think my heart just skipped a beatall you do is hope, you're all fucking hopers

Evelina ♥

Fan att någon man har älskat i fem månader försvinner bara sådär. Fast du kommer aldrig försvinna ifrån mig, det lovar jag. Jag kan ju typ bli din vice BFF, ifall Elise skulle dö eller nått :) skojaskojaskoja.. Jag älskar dig fortfarande och det vet du! Förlåt att allt blev som det blev, förlåt från djupet av mitt hjärta, Evelina Nikki Petersdotter Stenberg Widin ♥


Jag vet att du hatar bilden, men det skiter jag i!! ♥


▲ i keep dancing on my own


RSS 2.0